Om Ped.Consult
Våre tjenester
Bransje
Dokumenter
Kontakt
Samarbeidspartnere
Referanser
Våre medarbeidere


   
Om Ped.Consult AS:

Ped.Consult AS ble etablert i 1983. Vi er et konsulentselskap som leverer tjenester innen lederopplæring og organisasjonsutvikling til norske bedrifter.

Våre tjenester favner alle sider ved en bedrifts virksomhet; ledelse, styring, organisering, drift og produksjon. Flere av Norges største bedrifter har valgt å benytte seg av våre tjenester. Vi er - og vil være - et godt - og norsk - alternativ til de store internasjonale konsulentselskapene.


For oss er hver oppdragsgiver unik. Derfor arbeider vi utelukkende med å skreddersy løsninger som passer nettopp for deg som kunde.

Vi arbeider tett opp mot våre oppdragsgivere og garanterer rask respons på alle typer henvendelser.Kontakt oss døgnet rundt!

Ped.Consult AS er interaktive på nettet! Her finner du oppdatert informasjon om våre aktiviteter. Gå til hovedmenyen på venstre side og klikk på "dokumenter". Klikk videre på "last ned powerpoint-presentasjon". Passordet for å komme inn er "ped". Klikk deretter på "hente" og filen lastes ned til din maskin. Som du vil se på denne siden, kan også våre samarbeidspartnere laste opp/ned ulike typer dokumenter som f.eks fremdriftsplaner, rapporter, møteinnkallinger, referater, oppgavebeskrivelser o.l.